APM-trompet-1500-x-250.jpg

Onze Bigband
APM Soesterberg 450x450

APM Bigband uit Rosmalen bestaat al bijna 30 jaar. Onder leiding van Paul van den Oever spelen wij populaire nummers gemarineerd in een bigband, swing of jazz sausje. Met 25 man en vrouw proberen wij van iedere gelegenheid een feestje te maken. De APM Bigband staat garant voor een swingend optreden met nummers als 'Annie I'm not your daddy', 'Ouverture from Tommy' en 'Miss Otis regrets', maar kan het publiek ook ontroeren met 'You've got a friend' en Nederlandstalig repertoire. Onze band bestaat niet alleen uit blazers en een ritmesectie. Wij hebben ook een zanger én een zangeres in ons midden. Kortom, wij hebben alles in huis om een swingend, gevarieerd optreden te verzorgen.

Samenstelling van de band
De APM Bigband heeft als basis drums, percussie, piano, sologitaar en basgitaar. De blazerssectie bestaat uit saxofoons, trombones en trompetten. Sietske van Dalen en Peter de Groot nemen de zang voor hun rekening. De algehele muzikale leiding van het orkest is in handen van Paul van den Oever.

Optredens
De APM bigband treedt op bij o.a. (jazz) festivals (bijv. Jazz in Duketown, Den Bosch Maritiem, Farbique Magnifique in Veghel), recepties, feesten en partijen en personeelsfeesten, maar levert ook een muzikale begeleiding aan evenementen voor het goede doel.

 

Boekingen en meer informatie
Bent u op zoek naar muzikale omlijsting van uw feest of evenement, dan bent u bij APM Bigband aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze bigband of wilt u de APM bigband direct boeken?
Neem dan hier contact met ons op.

Naar de orkestleider van APM Bigband
Naar de muzikanten van APM Bigband

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.