APM-monique-en-saxen-1500-x-250.jpg
Trombones
3 Gebruiker(s):
Zoekcriteria
Zoekresultaten

TrombonesectieWie ben ik?
Ad van Dalen
Trombone
“Mijn naam is Ad van Dalen en ik ben geboren en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Muziek en muziek maken is altijd een heel belangrijk gedeelte in mijn leven geweest en is iets waar ik niet zonder kan. Na eerst een piano opleiding en daarna keyboard en wat zingen in een bandje kwam ik via mijn vader, die toen ook al trombone speelde, in aanraking met dit instrument.
Ik was meteen verkocht. In de ruim 30 jaar dat ik nu trombone speel vind ik de nummers met een showelement voor trombones altijd prachtig. Ik speel nog maar sinds kort bij de APM Bigband, maar ik wil geen repetitie missen. Ik heb het er super naar mijn zin. De nummers vind ik best leuk en ik weet ook nog wel nummers die APM Bigband ook zou kunnen spelen. Dat vind ik zo leuk aan deze groep. We proberen elkaar beter te maken en er is respect voor elkaar en lol onder elkaar. APM Bigband go for it!”
Henk van Creij
Eufonium
“Ik ben Henk van Creij, 50 jaar jong, geboren in Berlicum en woonachtig in Rosmalen. Al sinds de oprichting van de APM bigband speel ik hier op het Euphonium (Bariton mag ook). Het geeft een warm geluid en ik speel vaak leuke tegen melodieën. Als lid van het eerste uur vind ik het nog steeds heel leuk bij de APM bigband. Het verenigingsgevoel is groot en iedereen wil gezellig samen muziek maken. Wij spelen een heel breed genre en dat trekt mij aan bij deze band.”
Ton van Erp
Trombone
“Ik ben Ton van Erp , geboren in Den Bosch en woonachtig in Sint-Michielsgestel. Bij de APM bigband speelde ik in den beginne saxofoon, maar na een tijd ben ik overgegaan op schuiftrombone. Dat doe ik met veel plezier. De trombone is een machtig mooi instrument. Het leuke van spelen in een bigband is dat ik hier meer kan doen dan alleen hard blazen op dat instrument. Bovendien is de APM een gezellige club mensen en ik leer iedere repetitie weer bij.”

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.