APM-band-met-koor-1500-x-250.jpg
Saxofoon
7 Gebruiker(s):
Zoekcriteria
Zoekresultaten

SaxofoonsectieWie ben ik?
Edwin Jaspers
Tenorsaxofoon
"Mijn naam is Edwin Jaspers. Woonachtig in Berlicum en geboren in Etten-Leur in het westen van Brabant ….. Bij de APM bigband speel ik tenor saxofoon sinds begin jaren negentig. De saxofoon is voor mij het instrument om alle sentimenten te laten horen, van fijnzinnige melodieuze muziek tot scheuren met die hap. Spelen in een Bigband doe je met een heel andere muziekopvatting dan bij een harmonie (wat ik ook jaren met plezier heb gedaan. Dat vind ik wel uitdagend. De mensen bij APM Bigband brengen een gemoedelijke sfeer waar met de nodige humor toch hard gewerkt wordt. Ik voel me er dan ook al jaren op de juiste plaats."
Jolande van Erp
Tenorsaxofoon
“Ik ben Jolande van Erp. Geboren, maar ook alleen geboren in Den Bosch, opgegroeid en woonachtig in Sint Michielsgestel! Bij de APM bigband ben ik begonnen op baritonsaxofoon, maar sinds sinds eind 2015 overgestapt naar tenorsaxofoon. Nieuwe uitdaging, maar met dezelfde club leuke gezellige mensen.”
Kees de Bie
Alt- en tenorsaxofoon
“Mijn naam is Kees de Bie, geboren in Vreeswijk [zoek dat maar eens op….] en woonachtig in Den Dungen. Mijn muzikale bijdrage lever ik op de altsaxofoon en de tenorsaxofoon. Als echte ‘melodietjesman’, vind ik het heerlijk om die met de Alt in te kleuren. Samen muziek maken is gaaf. Het repertoire van de APM bigband sluit goed aan bij mijn smaak en ik heb de gelegenheid om af en toe lekker vrij te soleren. Bij de APM ben ik als vriend opgenomen, er heerst een prima sfeer waarin ieder in zijn of haar waarde wordt gelaten. Er is ruimte voor kritiek en ruimte voor veel gezelligheid. Samen blijven we bouwen aan een optimaal resultaat."
Liesbeth Pool
Saxofoon
“Ik ben Liesbeth Pool, woon in Rosmalen, ben geboren in Arnhem, maar heb ook in Den Haag, Groningen en Zwolle gewoond (niet echt relevant ?). Op mijn 43ste ben ik begonnen met saxofoon spelen. Toen ik in Brabant kwam wonen ben ik aangestoken door al die muziekskes met carnaval. Samen muziek maken vind ik erg leuk, daarom speel ik ook in een orkest. Naast de Heineken fanfare wilde ik ook graag lichtere muziek spelen, vandaar dat ik een aantal jaren geleden bij de APM Bigband ben begonnen. Het is gewoon een gezellige club.”
Mari van de Ven
Altsaxofoon
Hier volgt later meer info.
Nel van Driel
Sopraan- en altsaxofoon
“Ik ben Nel van Driel, geboren in Rotterdam en tegenwoordig woonachtig in Oudenbosch. Naast de sopraansaxofoon bespeel ik bij APM ook de alt sax. Beide heerlijke instrumenten. Je kunt er alle kanten mee uit, zowel klassiek, als jazzy, als pop en het heeft bovendien een fijn geluid. Ik speel graag in een orkest, omdat het leuk is om samen muziek te maken. Bij de APM bigband kan ik op redelijk goed niveau muziek maken en het is een gezellige club mensen. Iedereen krijgt de gelegenheid om zich te ontwikkelen.”
Wieger Schippers
Baritonsaxofoon
Mijn naam is Wieger Schippers. Geboren in Haarlem en na vele verhuizingen, sinds 2008 woonachtig in Berlicum. Ik speel tenorsax en bariton sax. De diep warme klank van de bariton sax spreekt mij erg aan en bespeel ik met veel plezier.
Ben op tenor sax begonnen in een harmonieorkest vervolgens in een bigband gaan spelen. Door verhuizing in verschillende orkesten gespeeld. Erg leerzaam.
Bij de APM-bigband speel ik baritonsax. Een band met een gevarieerd en aantrekkelijk repertoire en een heel gezellige groep mensen. Allen met een zelfde passie, muziek maken.

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.