header_pic2.jpg

Saxofoons

Saxofoonsectie

De saxofoonsectie bestaat uit 7 muzikanten. William Martens op baritonsax, Liesbeth Pool, Sandra Keulen, Nel van Driel en Kees de Bie op alt saxofoon en Jolande van Erp en Edwin Jaspers op tenorsaxofoon.

Lees meer... 

Trombones

Trombonesectie

De trombone sectie bestaat op dit moment uit 5 trombones en een euphonium. 
Ton van Erp (1e trombone), Martin Dumayen Ad van Dalen jr. (2e trombone), Maya Pol (3e trombone) en Kees Burmanje (bastrombone)  en Henk van Creij (euphomium) vormen samen met de trompetten de brass sectie. 

Lees meer...

Trompetten

Trompetsectie

De trompetsectie van de APM bigband bestaat uit 5 muzikanten. Wim van den Anker en Theo van Alebeek op 1e trompet, Inge Donkervoort en Toine Horsten op 2e trompet, Maartje Heerkens op 3e trompet en Theo Leenders op 4e trompet.


Lees meer...

Combo

Ritme sectie

De APM bigband heeft een combo met een drummer, percussionist, basgitaar, piano en gitaar. Zij zijn de motor/aandrijving van de band met als belangrijkste taak de band aan te drijven in een constant tempo.
Bart Sterk op drums, Frank van der Heiden en Gerben Clements op percussie, Ben Elsendoorn op bas, Sjef van Rooij op piano en Roel Essing op gitaar.

Lees meer...

Zang

Zang

Bij de bigband verzorgen Monique van Sambeek en Carli Bongers zeer gedreven de zang..

Lees meer... 

Licht & Geluid

mengpaneel

Licht en geluid zijn heel belangrijk bij een optreden. Daarom neemt de APM bigband altijd een eigen geluidstechnicus mee.
Bjorn Kastelijn verzorgt samen met Yannick Boer het licht en geluid.

Lees meer... 

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.