header_pic2.jpg

Onze Bigband

bigband

De APM Bigband treedt op bij o.a. (jazz)festivals (bijv. Jazz in Duketown, Den Bosch Maritiem), recepties en partijen, maar levert ook een muzikale bijdrage aan bijvoorbeeld Samenloop voor Hoop in Etten-Leur. Onze optredens zijn regionaal, nationaal en zelfs internationaal. Wij kunnen een compleet programma verzorgen, afgewisseld met muziek van de complete bigband en nummers van ons combo. Ook uw feesten en partijen en personeelsfeesten kunnen wij muzikaal ondersteunen. 

William Martens saxofoonBigbandmuziek mag zich de laatste jaren, ook onder de jeugd, verheugen op toenemende belangstelling, wat mede te danken is aan artiesten als Robbie Williams, Michael Bublé, Jamie Cullum en Matt Dusk. Ook de oudere generatie popmuzikanten als Rod Stewart en Paul Anka hebben deze stijl weer nieuw leven ingeblazen. Ons repertoire beslaat een breed scala, variërend van hedendaagse popmuziek, uitgevoerd in detypische bigbandsound, tot de oude 'standards'. 

De APM Bigband heeft als basis drums, percussie, piano, sologitaar en basgitaar. De blazers-sectie bestaat uit 7 saxofoons, 6 trombones en 5 trompetten. Irene Koster en Carli Bongers nemen de zang voor hun rekening. De algehele muzikale leiding van het orkest is in handen van beroepsmusicus Jos van Erp (arrangeur en dirigent).

Wilt u meer weten over onze bigband of wilt u de APM bigband direct boeken?
Carli Bongers: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 073-53 23 102

 

Naar de orkestleider van APM Bigband
Naar de muzikanten van APM Bigband

 

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.